Promillemåler: Hvilken er best dagen derpå?

BACtrack Element Pro - perfekt for dagen derpå.
Promillemåler.

I aksjon: Promillemåler BACtrack Element Pro er perfekt dagen derpå med tanke på både pris og brukervennlighet.

I denne artikkelen skal vi forklare hvorfor vi synes BACtrack Element Pro er den beste promillemåleren for deg som ønsker å måle promillen dagen derpå. Den er både brukervennlig, rimelig i pris og er enkel å vedlikeholde. Og det er kort oppsummert hvorfor vi anbefaler denne promillemåleren.

God pris for dagen derpå

BACtrack Element Pro er først og fremst den beste promillemåleren for å måle promillen dagen derpå på grunn av sin rimelige pris. For det første koster promillemåleren kun kr. 1199 inkludert mva. Dette er en den prisen man normalt må ut med for å få en promillemåler med brenselcelleteknologi. Brenselcelleteknologi er det du vil ha hvis du skal ha særdeles nøyaktige promillemålinger. For det andre er dette den rimeligste promillemåleren med brenselcelleteknologi du får til denne prisen.

For kun kr. 1199 får du en promillemåler fullspekket med det nyeste av promillemålerteknologi fra BACtrack, en stor aktør innen promillemålere i USA. Alle deres premiume promillemålere inneholder deres egen patenterte teknologi som heter Xtend® Fuel Cell Sensor Technology. Den sørger for særdeles presise målinger som skal være enda mer presise enn konkurrentene som kun har brenselcelleteknologi. I tillegg skal det medføre at tidspunktet for kalibrering skal bli utsatt ytterligere. Dette sørger for at du ikke bare får bedre målinger, men du kan bruke den lengre enn ved kjøp av konkurrerende målere.

Lett å bruke dagen derpå

Når man skal bruke en promillemåler mener vi i DriveSafer det er viktig at den skal være enkel å bruke. For det første bruker man ikke en promillemåler hver dag. Dette medfører at man glemmer hvordan man bruker den, og hvis det er en komplisert promillemåler med mange knapper blir det en mindre hyggelig opplevelse. Derimot, hvis det er kun en knapp og en instruerende skjerm som forteller deg hva du skal gjøre blir det enklere. Det derfor vi mener BACtrack Element Pro har en utsøkt brukervennlighet. Den har kun en knapp og en skjerm, og dette lar deg som bruker nyte dens avanserte teknologi kun med et tastetrykk.

Enkel å vedlikeholde

Det siste argumentet for å skaffe en BACtrack Element Pro er dens enkle vedlikehold. For det første krever det kun at du bruker den en gang i måneden. Det betyr at i løpet av fire helger så må du blåse i den en gang. Dette er for å holde sensorene i gang, slik at de ikke blir tørre. Fordi det kan gi dårligere resultat. For det andre kan du gjøre omtrent 1.000 tester før du må rekalibrere promillemåleren. Dette betyr at du skal bruke den ekstremt mye for at dette skal forekomme ofte. For folk flest er det kanskje to-fire ganger i måneden, mens for andre mer. Dette kaller vi enkel å vedlikeholde. For det tredje er munnstykkene som medfølger vaskbare, som betyr at du slipper å kjøpe dyre munnstykker igjen og igjen. Alt dette mener vi legger til rette for at den er enkel å vedlikeholde.

Det er nemlig ikke alltid like lett å bruke en promillemåler. For eksempel er det gjerne dagen derpå man bruker promillemåleren. Det er kanskje ikke da man er i feilsøkingshumør for å finne ut hvorfor promillemåleren ikke fungerer. Da er det greit å vite at BACtrack Element Pro vil alltid være enkel å bruke, uansett i hvilken form du skulle være i. I tillegg er dette greit når man skal kontrollere venner, eller de skal teste selv. Det kan være et lite herk å skulle forklare hver enkelt venn hvordan den fungerer. Det slipper du, fordi det er kun en knapp og trykke på!

Visste du at?

Når du kjøper BACtrack Element Pro medfølger ett års garanti som betyr at hvis noe skulle skje så er du dekket.

  • På salg!

    BACtrack® Mobile Pro

    5.00 out of 5
    2999kr 2399kr inkl. MVA
    Gå til kassen

Legg igjen en kommentar