Promillemåler til julebordsesongen

Promillemåler for dagen derpå etter julebord.

Promillemåler: Av og til hadde det vært lurt å blåse i promillemåleren før man kjører dagen etter julebord.

Julebordsesongen er rett rundt hjørnet, og tiden for sene kvelder og et høyere alkoholinntak er snart et faktum for folk flest. Det byr på utfordringer som det å vite hvilken promille man har både underveis og etter julebordet. Derfor kan det være lurt å kjøpe en promillemåler i forkant av julebordsesongen for å stille mer forberedt, og det skal vi utdype i denne artikkelen.

1. Enklere å følge med promillen under julebordet

Hånd i hånd med økt alkoholinntak kan være at man mister oversikten over alkoholkonsumet. Derfor kan det være vanskelig å følge med egen form underveis i julebordet, fordi det er vanskelig å regne ut promillen fortløpende. Derimot er det en enkel måte man kan gjøre det på. Det er ved å bruke en promillemåler underveis i julebordet.

Dette kan man diskré gjøre på et toalett eller når man tar seg en luftepause. På den måten kan man følge med promillen både med tanke på egen adferd og eventuell bilkjøring dagen derpå. Slik kan man eventuelt redusere inntaket hvis det er nødvendig.

2. Vanskelig å måle promillen dagen etter julebordet

Først og fremst burde man kjøpe en promillemåler i forkant, fordi dagen derpå er det vanskelig å vite man konsumerte av alkohol på julebordet. I prinsippet kan man notere ned i løpet av kvelden hva man drikker. Det vil være tilstrekkelig med å notere mengde, alkoholprosent og når man drakk det.

Med det som grunnlag kan man med matematiske formler regne ut sin promille dagen derpå hvis man tar hensyn til kjønn og alder. Derimot er dette en tidkrevende øvelse å skulle regne ut dette i løpet av kvelden, og det er mye enklere dagen derpå med en promillemåler. Da slipper man å vite hva man drakk dagen før, og slipper eventuelle feil.

3. Løsningen er en promillemåler

Oppsummert er det et godt tiltak å kjøpe en promillemåler i forkant eller underveis i julebordsesongen fordi du kan både måle promillen underveis og dagen derpå etter julebordet. Alternativet er å notere ned hvor mye du har drukket og regne ut, noe som er en tidkrevende øvelse. I tilegg er det i disse dager billig å skaffe seg en promillemåler som varer i lang tid. Derfor foreslår vi det som et godt tiltak.

 • På salg!

  DriveSafer Standard

  4.90 out of 5
  499kr 299kr inkl. MVA
  Gå til kassen
 • På salg!

  DriveSafer Advanced

  4.67 out of 5
  799kr 599kr inkl. MVA
  Gå til kassen
 • På salg!

  DriveSafer Premium

  0 out of 5
  1499kr 999kr inkl. MVA
  Gå til kassen

Legg igjen en kommentar