149kr inkl. MVA

DriveSafer OTU 2-pakk

DriveSafer OneTimeUse er en brukervennlig og særdeles presis engangstester for deg på farten. Du blåser inn i enden merket DriveSafer og deretter presenteres promillen din i løpet av sekunder.

  • Åpent kjøp i 14 dager
  • Gratis retur og rask levering
  • CE- og ROHS-godkjent
  • 2 x engangstestere

Status: På lager (1-2 dager levering)
Leveres i postkassen, og leveringsdato vises i kassen. Åpent kjøp i 45 dager. Gratis retur. 8000 fornøyde kunder.

Enkel å bruke

DriveSafer OneTimeUse er en engangstester for å måle din promille. Den er enkel å bruke og kan betjenes av hvem som helst. Du blåser inn i enden hvor det står DriveSafer OneTimeUse og deretter presenteres din promille. Den krever ingen dyr service, kalibrering eller munnstykker.

Avansert teknologi

Produktet er CE-godkjent og tilpasset for å brukes i flere land enn kun Norge. På produktet kan du enkelt se om du er kjørbar i Norge, med for eksempel 0,2 i promille som grense. Den er godkjent i henhold til Frankrike og UK sin standard til promillemålere. DriveSafer OneTimeUse har en nøyaktighet på +/- 0,01 ‰.

14 dagers åpent kjøp og gratis retur

DriveSafer tilbyr deg å prøve DriveSafer OneTimeUse gratis i 14 dager. Skulle du ikke være 100 % fornøyd med produktet vårt så sender vi deg en returlapp, slik at du enkelt og kostnadsfritt kan sende produktet tilbake. Vi stiller ingen spørsmål, og du kan prøve produktet så mye du vil.

Visste du at … ?

Hvis du er på utenlandsreise i Frankrike så er det påbudt å ha med seg promillemåler i bilen. Hvis ikke, så får du en bot i fra Politiet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “DriveSafer OTU 2-pakk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *