DriveSafer OTU Vareprøve

0,-

I en begrenset periode tilbyr vi én gratis vareprøve per kunde. Du betaler kun frakt på kr 50.

DriveSafer OneTimeUse er en brukervennlig og særdeles presis engangstester for deg på farten. Du blåser inn i enden merket DriveSafer 1.0 og deretter presenteres promillen din i løpet av sekunder. Sammenlign oppnådd farge med fargeskalaen.

  • Åpent kjøp i 14 dager
  • Gratis retur og rask levering
  • CE- og ROHS-godkjent
Status: På lager (1-2 dager levering)
Leveres i postkassen, og leveringsdato beregnes i kassen. Åpent kjøp i 45 dager. Gratis returfrakt. 5000 fornøyde kunder.

Enkel å bruke

DriveSafer OneTimeUse er en engangstester for å måle din promille. Den er enkel å bruke og kan betjenes av hvem som helst. Du blåser inn i enden hvor det står DriveSafer 1.0 og deretter presenteres din promille i form av en farge som kan sammenlignes med fargeskalaen.

Avansert teknologi

Produktet er CE-godkjent og tilpasset for å brukes i flere land enn kun Norge. På produktet kan du enkelt se om du er kjørbar i Norge, med for eksempel 0,2 i promille som grense. Den er godkjent i henhold til Frankrike og UK sin standard til promillemålere. DriveSafer OneTimeUse har en nøyaktighet på +/- 0,01 ‰.

14 dagers åpent kjøp og gratis retur

DriveSafer tilbyr deg å prøve DriveSafer OneTimeUse gratis i 14 dager. Skulle du ikke være 100 % fornøyd med produktet vårt så sender vi deg en returlapp, slik at du enkelt og kostnadsfritt kan sende produktet tilbake. Vi stiller ingen spørsmål, og du kan prøve produktet så mye du vil.

Praktisk for deg på farten

DriveSafer OneTimeUse er perfekt for deg som trenger å måle promillen av og til, men ikke ønsker å kjøpe en dyr promillemåler. Den kan enkelt medbringes i en veske, sekk eller hanskerommet i en bil. Vareprøven kommer som et abonnement med 14 dagers gratis prøveperiode. Deretter sendes 4 x DriveSafer OneTimeUse til 299 + frakt hver måned. Oppsigelse sendes per e-post. Ingen binding.

Visste du at

Hvis du er på utenlandsreise i Frankrike så er det påbudt å ha med seg promillemåler i bilen. Hvis ikke, så får du en bot i fra Politiet.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “DriveSafer OTU Vareprøve”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *