På salg!

1499kr 999kr inkl. MVA

DriveSafer Premium

Kjøp nå med

Promillemåleren DriveSafer Premium er enkel å bruke og er rimelig i drift. I pakken er det munnstykker og batteri, slik at den er klar til bruk når du får den. Vi spanderer kalibrering av promillemåleren og gratis frakt. Kjøp nå!

På lager
Leveres rett i postkassen. Åpent kjøp i 45 dager. Gratis returfrakt. Over 8.000 fornøyde kunder. Fornøydgaranti.

Enkel å bruke

Den enkle og stilrene promillemåleren DriveSafer har kun én knapp og kan betjenes av hvem som helst. Ved kun ett tastetrykk er måleprosessen i gang, og etter bare 23 sekunder presenteres promillen på LCD-skjermen. Den leveres med batterier klar til bruk og du kan bruke vår promillemåler med en gang.

 

Avansert teknologi

DriveSafer Premium er godkjent i henhold til CE og ROHS sine krav til miljø og sikkerhet. DriveSafer innehar brenselcelle som sørger for gjentatte gode målinger i løpet av kort tid. Den kan måle opptil 4 i promille, til sammenligning er promillegrensen for bil i Norge 0,2 ‰. DriveSafer Premium har en nøyaktighet på +/- 0,01 ‰.

 

Gratis kalibrering

DriveSafer Premium krever kalibrering og normalt koster dette 500-700 kroner. Dette slipper du hvis du kjøper fra oss fordi vi kalibrerer promillemåleren din gratis. Dette gjør at den eneste kostnaden som påløper er nye batterier av typen AAA som koster kun noen kroner. I tillegg har promillemåleren batterisparende teknologi som sørger for at den skrur seg av etter hver måling.

 

Følgende medfølger i pakken

  • DriveSafer Premium
  • 3 x AAA-batterier
  • Bruksanvisning
  • DriveSafer-pakke

Gratis kalibrering

DriveSafer Premium inkluderer alltid gratis kalibrering hvert eneste år. Du sender produktet inn til oss og vi sender deg et ferdigkalibrert i retur.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.