Frakt og leveringstid

Hvor lang er leveringstiden?
Dette avhenger av hvilken fraktmetode du velger. Med A-post tar det normalt 1-3 virkedager, B-post normalt 3-5 virkedager og Minisporing normalt 1-3 virkedager.
Når sender dere ut bestillingene?
Vi sender ut pakker på hverdager kl. 1700. Skulle det være perioder med få bestillinger blir utsendingen normalt utsatt én virkedag for å samle opp nok for sending.
Må jeg hente pakken på postkontoret?
Nei, med mindre du bestiller tre enheter. Pakkene passer i normale postkasser og derfor må du ikke hente de på postkontoret.

Angrerett og behandling av retur

Kan jeg returnere pakken gratis?
Ja, så fremt du ber om returlapp 14 dager fra du mottok varen så sender vi kostnadsfritt en returlapp til deg. Dette medfølger ikke pakken.
Kan jeg prøve produktet gratis?
Du kan prøvene produktene våre gratis i 14 dager før du sender de i retur. Viktig å påpeke at angrefristen utløper etter 14 dager fra du mottok varen.
Hva om noe er galt med produktet?
Da sender vi deg et nytt produkt kostnadsfritt. I tillegg får du en returlapp så vi kan sjekke ut feilen på produktet i etterkant.

Diverse spørsmål

Hva dekker deres ekstragaranti?
Vår ekstragaranti til DriveSafer 2.0 og 3.0 dekker alle slags uhell knyttet til skader på produktet. Skulle du ødelegge måleren med et uhell sender vi deg et nytt uten spørsmål.
Hvor lenge varer ekstragarantien?
Ekstragarantien gjelder i 365 dager fra bestillingen ble utført og kan brukes én gang. Deretter må en ny kjøpes.
Kan jeg etterbestille ekstragaranti?
Ja, så fremt produktet ikke allerede er ødelagt. Gå til “Produkter” > “Tilbehør” og der finner du ekstragaranti for ønsket produkt.

Noe som mangler? Send oss din tilbakemelding.

[recaptcha]